Nad wytłumieniem ??
ops: Ale nie dodałem, że auta potrzebowałem "na już" - planowane wakacje samochodem, a tłuczenie się po Europie Fiatem Pandą odpadało. Do tego dochodzi kwestia posiadania salonu pod domem i bardzo szybkie przeprowadzenie transakcji
Najważniejsze, że nie przepłaciłem, bo tego się obawiałem - nie jestem na bieżąco z cenami samochodów. A ponieważ na tą naprawę mam normalnie gwarancję, to nie przeszkadza mi, że ona się odbyła.
Na pewno opiszę swoje wrażenia, choć po przesiadce z Pandy 1,2 LPG, którą kupiłem od ojca po szkole jazdy (>300k km przebiegu) na 100% będę zachwycony Octavią. Swoją drogą Panda dobre auto, na pewno go nie sprzedam, bo za dużo w nie włożyłem (rozrząd, sprzęgło, zawieszenie, ostatnio wymiana filcu pod podłogą w połowie auta z powodu zalania).

Do tego dochodzi kupowanie impulsowe, które u mnie jest rozwinięte w wybitnym stopniu. Sądzę, że nie będę żałował zakupu tego samochodu, kredyt tylko na 5 lat a później kto wie, może będzie coś lepszego? W sumie za 8lat kończy mi się hipoteczny i można będzie poważnie zaszaleć
Do tego dochodzi kupowanie impulsowe, które u mnie jest rozwinięte w wybitnym stopniu.

Komentarz